marți, 5 ianuarie 2010

Horoscop Urania 2010 fecioara

Fecioara in 2010


Intrarea lui Jupiter in Pesti va face ca fiecare dintre voi sa fie marcat la un moment dat de opozitia lui Jupiter. Aceasta va fi o perioada in care va trebui sa fiti extrem de atenti la exagerari in ceea ce priveste importanta de sine, sa nu va limitati viziunile din punct de vedere religios, educational, politic sau cultural si sa tineti sub control tendinta generala de expansiune. Unii dintre voi pot fi tentati de speculatii lipsite de intelepciune sau pot fi cuprinsi de un optimism fara fundament si sa dea dovada de extravanganta financiara care poate cauza pierderi si situatii stanjenitoare ulterior. Se poate sa va folositi de anumite persoane si sa afisati o generozitate urmata de motive ulterioare. Va exista tendinta de a considera prea multe drept o garantie in relatii fapt care poate cauza probleme. S-ar putea sa incercati sa ii controlati in mod subtil pe ceialalti prin crearea unui simt al obligatiei. Aceasta fapt poate duce la resentimente.

Pana in 8 iunie, tranzitul lui Marte in casa a 12-a poate face ca rezultatele actiunilor voastre trecute sa va ajunga din urma, dar acest lucru nu este neaparat ceva negativ sau s-ar putea sa va doriti sa va desfasori activitatea departe de privirile indiscrete sau va ocupati de chestiuni private, actionati in secret si cu discretie. Oricare ar fi cazul, este o perioada in care va veti dori sa stati mai mult in umbra. Poate fi o perioada in care sa refelectati mai mult la scopurile voastre, la ambitii, la ceea ce va doriti sa faceti in viitor. Veti avea capacitatea de a va eschiva de limitarile impuse de altii, de a va ascunde profiturile, de a limita informatiile legate de afaceri, fie constient sau inconstient, de a prezenta o imagine falsa in fata altora. Elemente din subconstient va vor afecta comportamentul de zi cu zi. Fie e vorba de acele lucruri pe care nu vreti sa le scoateti la iveala, fie ca e vorba de temeri nu le veti explica altora si uneori nu veti intelege nici voi care este motivatia actiunilor voastre. Cel mai bine ar fi sa incercati sa va intelegeti si sa va analizati. In anumite cazuri acest tranzit poate aduce o preocupare pentru bunurile care rezulta in urma unui parteneriat sau pentu o zona financiara mai obscura, totusi trebuie sa fiti prudenti si sa va controlati impulsivitatea. Puteti sa ajungeti in posesia unor informatii pe care nu sunteti pregatiti sa le dezvaluiti altora dar care va pot fi folositoare.

Din punct de vedere medical Marte in Leu va poate crea probleme cu tensiunea, vederea, coloana sau inima si boli inflamatorii dar in acest caz se poate referi si la afectiuni cronice care se reactualizeaza sau la debutul unor boli. Trateaza cu atentie aspectele legate de sanatate.

Odata cu intrarea lui Marte in Fecioara, (8 iunie – 30 iulie) veti fi mult mai energici, mai impulsivi si mai individualisti. va fi o perioada buna sa incepeti noi initiative.

Saturn a parasit semnul Fecioarei si v-a eliberat de povara unui tranzit care presupunea respunsabilitate, constanta si obstacole dar intre 30 aprilie si 23 iulie el va reveni prin miscarea sa retrograda si va va oferi ocazia sa corectati si sa reveniti asupra anumitor aspecte din viata voastra care au legatura cu anul care a trecut.

In perioadele de retrogradare a lui Mercur, (pana in 15 ianuarie 2010, 19 aprilie 2010 - 11 mai 2010, 22 august 2010 – 12 septembrie 2010, 12 decembrie 2010 – 30 decembrie 2010) exista pericolul de a va pierde in detalii, sa nu puteti vedea situatia de ansamblu, sa va ingrijorati in mod inutil si aveti predispozitia de a renunta daca in initiativele voastre intalniti obstacole fie ele cat de mici. Daca in schimb, in activitatile voastre ati facut anumite erori in perioada anterioara atunci va fi momentul sa faceti corecturile necesare, veti fi capabili sa sesizati greselile si sa gasiti modalitati alternative de a rezolva lucrurile. De multe ori retrogradarea lui Mercur aduce repetitie, lucruri care trebuie facute de doua ori asa ca daca initiati proiecte noi (desi nu este cea mai benefica perioada in acest sens) trebuie sa incearcati sa evaluati situatiile de mai multe ori. Perioada in care veti simti cel mai puternic aceste efecte este 22 august 2010 – 12 septembrie 2010 cand retrogradarea are loc chiar in semnul Fecioarei.
Financiar, serviciu, cariera

Din punct de vedere financiar, Saturn in Balanta va aduce o crestere a responsabilitatilor financiare, puteti da dovada de mai multa organizare si simt practic. Totusi va fi nevoie sa fiti economi si prudenti si modul in care va puteti bucura de o imbunatatire a situatieie ste fie prin munca grea, organizare, retinere si rabdare. Puteti experimenta intarzieri sau dificultati si cu siguranta va veti ingrijora in anumite momente.
Venus este retrograda in acest an din 8 octombrie pana in 18 noiembrie si afecteaza sectorul financiar, astfel cva in acea perioada nu sunt indicate deciziile financiare sau intiativele noi in acest sens. Este insa o perioada buna pentru a va verificia starea finantelor.

Conjunctia Jupiter – Uranus (7 iunie – 5 iulie) in Berbec lanseaza o provocare in ceea ce priveste castigurile in sensul ca veti fi destul de cheltuitori si uneori prea generosi pentru prorpiul vostru bine. Va existai predispozitia sa va asumati riscuri care va pot genera pierderi finanicare greu de recuperat. Posibile litigii daca incalcati procedurile legale. Tendintele nonconformiste pot crea iregularitati si intreruperi in castiguri. Exista rsicul de a comite imprudente si de a avea pierderi bruste. Solutia? Trebuie sa va adaptati tendintelor societatii si sa nu va aventurati in speculatii riscante.

In ceea ce priveste cariera revenim asupra perioadelor de retrogradare ale lui Mercur (pana in 15 ianuarie 2010, 19 aprilie 2010 - 11 mai 2010, 22 august 2010 – 12 septembrie 2010, 12 decembrie 2010 – 30 decembrie 2010) cand in relatiile cu superiorii, figura paterna sau autoritatea puteti intampina blocaje, intarzieri sau confuzie. Ceea ce nu ati rezolvat anterior va creaza neplaceri si trebuie sa priviti totul intr-o perspectiva noua. Daca va ganditi sa faceti schimbari majore legate de cariera ar fi bine sa astepti iesirea lui Mercur din retrogradare iar daca ati facut anumite schimbari in perioada anterioara atunci veti putea sa le definitivati. De asemenea, daca aveti cereri nerezolvate in legatura cu cele mentionate anterior, puteti sa le revizuiti si sa incercati sa obtineti un raspuns pozitiv. Nu este insa un moment propice pentru a depune altele cu un subiect nou.

Pana in 8 aprilie si dupa aceea din nou din 23 iulie Saturn va face un trigon cu Mijlocul Cerului si va aduce o stabilizare a zonei de cariera, posibile beneficii din relatiile cu superiorii sau persoanele mai in varsta sau care detin putere sau autoritate. Progres lent si stabil.

In ceea ce priveste serviciul, perioada 28 mai – 15 august va creste ambitia legata de munca si de obtinerea unei recunoasteri, initiativele personale si dorinta de afirmare. Veti fi mai competitivi si mai individualisti.
Iubire, relatii

Aspectul cel mai longeviv care va afecteaza zona relatiilor sentimentale este Pluto in Capricorn. Pana in 2023, atitudinea voastra fata de relatii va fi intr-o transformare continua si va scoate la suprafata dorinele si nevoile voastre cele mai adanci. Va doriti sa puteti controla aceasta zona dar in acelasi timp exista riscul unor dependente in aceste relatii. Tot in aceasta zon veti avea parte de 3 eclipse pe parcursul lui 2010 care vor provoca sfarsituri si noi inceputuri in relatiile cu iubitul/iubita. Fie ca va fi vorba de sfarsitul unei relatii si inceputul alteia sau al unei etape din relatie, zona este destul de instabila si veti resimti aceste aspecte destul de profund.

Intrarea lui saturn in Balanta a determinat ca atitudinea voastra vis-a-vie de persoana iubita sa fie mai posesiva, daca pana anul trecut o considerati mai mult ca o reflexie a propriei voastre personalitati acum este mai degraba o expresie a propriei valori, a respectului de sine. Perioada 14 ianuarie – 30 mai poate aduce in prim plan o relatie emotionala din trecut sau aspecte din viata amoroasa care au ramas neterminate.

In acest an, Jupiter in Pesti (18 ianuarie – 7 iunie si din 8 septembrie) va influenta sectorul care tine de parteneriate, casatorie. Pentru unii dintre voi Va aduce oportunitati si ocazii de a va bucura alturi de sotul/sotia dvs, pentru altii va aduce ocazia de a va muta cu un iubit/iubita sau chiar mai mult. Relatiile cu partenerii sunt bune atata timp cat se mentine un echilibru. jupiter este in general o influenta benefica, aduce sansa si deschidere spre domeniile pe care le influenteaza dar riscul care vine odata cu ele este fie ca increderea sa fie prea mare sau pretentiile exagerate si de aici se poate ajunge la dezechilibre. Totodata daca au existat probleme in casnicie vor iesi la iveala.

Timp de multi ani, Uranus a influentat aceasta zona aducand schimbari, dorinta de a experimenta şi uneori instabilitate si nesiguranta in relatii. Unele parteneriate s-au incheiat brusc, altele au suferit modificari spontane si au devenit “relatii libere”, in orice caz natura schimbarilor a fost neasteptata si surprinzatoare pentru multi dintre voi. In acest an, Uranus va parasi pentru o perioada aceasta zona, fiind ca un semnal pentru influentele pe care le va aduce din 2011 in zona relatiilor voastre intime.

Venus este retrograda in acest an din 8 octombrie pana in 18 noiembrie, aspect care ne afecteaza pe toti la capitolul relatii romantice. In aceasta perioada nu este indicat sa luati decizii definitive in ceea ce priveste o relatie sentimentala, exista riscul sa fiti intelesi gresit de catre un partener sau ca gesturile voastre romantice sa fie interpretate insa, partea buna a acestui tranzit este ca veti putea rezolva neintelegerile anterioare sau ceea ce ati lasat in asteptare.

Intre 13 februarie – 7 martie lucrurile in casnicie decurg mai armonios, dorinta de dragoste si tihna este mai intensa.
Familie, casa

Intre 7 iunie si 5 iulie exista oportunitati favorabile in ceea ce priveste casa sau familia. Intrarea lui Jupiter in Berbec poate declansa initiative legate de casa/familie.

Jupiter si Saturn vor aspecta pozitiv zona casei/familiei. Jupiter indica posibilitatea de extindere a locuintei sau de crestere a membrilor familiei iar asocierea cu Saturn si Uranus poate declansa de la constructii pana la oportunitati in aceste directii. In anumite cazuri poate semnifica si mostenire. In orice caz relatiile de familie in acea perioada beneficiaza de armonie si sustinere. Atat Uranus cat si Jupiter vor intra ulterior in retrogradare asa ca este posibil ca ceea ce se intampla in acea perioada sa fie doar semnalele pentru niste realizari care se vor materializa concret in anul urmator.

Intre 28 octombrie si 6 decembrie veti fi plini de energie si intiative legate de casa si familie. Veti avea tendinta de a va impune fara sa mai tineti cont si de ceialalti. Evitati conflictele. Este o perioada buna pentru a initia proiecte noi legate de o casa sau impreuna cu familia. Aveti grija sa nu va accidentati in casa datorita imprudentei.


5 comentarii:

Unknown spunea...

Stimata Dna Simona

Va multumesc pentru aceasta prezentare detaliata si a-si avea o intrebare - importanta pentru mine - : sunt nascuta pe 21 sept. si a-si dori sa aflu daca astrele prezic divort pentru nativii din al 3lea decan...


Maria

Unknown spunea...

Am o mare nedumerire si indraznesc sa va rog sa ma ajutati sa inteleg in ce zodie m-am nascut! Sunt nascuta pe 23.09.1974, ora 03.15, in Bucuresti. Sunt Fecioara sau Balanta?! Urmaresc cu viu interes predictiile dumneavoastra, dar niciodata nu stiu la care din zodii sa fiu mai atenta!De multe ori sunt mai aproape de ceea ce spuneti despre Balanta, dar ma regasesc si in unele aspecte descrise la Fecioara. Este foarte derutant pentru mine. Ma puteti ajuta, va rog frumos?!

Amy. spunea...

stimata doamna va urmaresc de ani de zile stiu toti din jurul meu ca atunci cand este emisunea cu dvs nici soacra nu are cuvant ma bucur ca existati ,eu sant intr un mare necaz momentan sant cu fetita intr un spital dinZURICH urmeaza o operatie grea la coloana trebuie sa stau 3 4 luni sant tare singura dar asta e ,va rog daca nu va deranjez pre tare oare o sa castig lupt ce o duc ?,sant nascuta la 18.09.1972 si fetita 13.12.1994 daca pute ti sa mi scrieti cat de cat nu stiti ce bine mi ar prine .IN SPERANTA CA MA VEDTI VA MULUTMESC.camelya_camel@yahoo.com

Naty spunea...

foarte interesant site-ul acesta

Unknown spunea...

Per, esti Balanta. Fecioara se termina pe 22 inclusiv. Esti prima ziulica din zodia Balanta ;)

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid