sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Balanta 3-9 Iunie 2012


BALANŢĂ
Cei care s-au născut în zodia Balanţei vor avea după 7 iunie , cu fiecare zi, o perioadă tot mai încărcată de responsabilitate. Mai întâi va fi vorba de analiza foarte atentă a unor contracte, asocieri, participaţii sau implicări în activităţi comune de tipul colaborării, cooperării, conlucrării, ajutorului sau implicării în proiecte unde este nevoie de mai multe persoane. Deja, chiar, la sfârşitul perioadei pe care o analizăm, adică în seara zilei de 9 iunie, Mercur, care e deja intrat în Casa a X-a în zodia Racul, începe să relaţioneze şi nu tocmai confortabil cu Uranus în Casa a VII-a.
După 9 iunie, în zilele următoare, această cuadratură se va accentua şi le va creea acestor persoane tot felul de probleme. Va ridica chestiuni de conştiinţă, probleme de metodă, de stil de viaţă şi de eficienţă. Pentru aceeiaşi nativi se mai pune problema unei cuadraturi la grad perfect între Uranus şi Pluton, adică 8 grade Berbec – 8 grade Capricorn, ceea ce aduce o serie de conflicte trăite într-un plan restrâns, restrictiv sau imposibil de comunicat.
Nemulţumiri care sunt ţinute în forul interior de către un nativ din Balanţă. Îi nemulţumeşte familia, părinţii, rudele, neamurile şi tot clanul aferent, nu este foarte încântat nici de ceea ce se petrece ca reverberaţie într-un plan conjugal. Undeva cineva greşeşte, undeva cineva creează premizele unui conflict de familie.
Fie soţul şi atunci Balanţa trebuie să tacă şi să înghită, pentru că nu vrea să se pună rău cu acesta, dar nu este mulţumit de felul în care se raportează la familie ori, invers, una ori mai multe persoane din familie au nişte iniţiative, nişte decizii, nişte opţiuni de viaţă care îl vizează şi îl nemulţumesc direct pe partener sau pun chiar în criză căsnicia în sine şi atunci, neavând cum să se certe cu părinţii şi cu restul rudelor, tace şi înghite.
Această supărare nu o să ţină prea mult. Ea va izbucni nu săptămâna viitoare, va izbucni la distanţă, când multe dintre pretextele sau motivele reale ale acestei stări de surescitare şi de animozitate se vor fi trăit, se vor fi epuizat deja încât deschiderea discuţiei în sine pe această temă pare puţin exagerată, absurdă, nemotivată, întârziată sau anapoda, deşi supărarea are temeiuri reale, aşa încât Balanţa simte nevoia la un moment dat să facă ordine în această stare de confuzie.
Elementelul care guvernează săptămâna viitoare, şi anume momentul de Lună plină dublat de o eclipsă parţială de Lună, este pentru nativii din Balanţă conjugat cu tot ceea ce presupune o Casă a IX-a şi o Casă a III-a. Nu ştiu în ce măsură se ceartă cu o serie de persoane, dar în apele lor nu vor fi.
În schimb vor fi foarte nemulţumiţi de tot ceea ce ţine de atitudine, mentalitate. Vor fi tot timpul pe punctul să izbucnească, să atragă atenţia, să emită somaţii, să formuleze judecăţi de valoare, să expună principii, să se raporteze la nişte criterii de viaţă care sunt abordate într-un fel indezirabil şi inconfortabil pentru Balanţă de către alţii. Cu alte cuvinte, sunt tot timpul pe dos faţă de ceilalţi sau ceilalţi greşesc, exagerează şi-l calcă pe bătătură pe un nativ din Balanţă. Săptămâna este de natură să le dea acestora tot felul de motive, de râcă, de supărare, de stres, de închidere în sine sau de dezgust, de amărăciune.
Nu vor fi mulţumiţi indiferent ce vor face, nu vor fi încântaţi de nimic din ceea ce ei au provocat sau patronat, sau au guvernat, sau au plătit, pentru că aceste consecinţe sunt de natură să le creeze lor tot felul de stări de spirit care nu sunt convenabile ori au un sentiment acut de nedreptate, de abuz care se comite asupra lor, de exagerare, de impoliteţe, de bădărănie, de lipsă de recunoştinţă, de lipsă de educaţie, de lipsă de adecvare, una fac şi alta iese.
Ar avea motive să se supere aproape pe toată lumea. În sfârşit, tot pentru aceşti nativi se mai poate observa şi faptul că în afara elementelelor de care am vorbit şi care nu pot să se valorifice chiar pentru toată lumea, încep să se producă o serie sau să se precipite o serie de convingeri cu privire la stilul lor de viaţă pe care trebuie puţin să-l modifice.
Aceste premize vor fi din ce în ce mai puternic resimţite pe măsură ce se apropie de zilele de 8 şi 9 iunie, urmând ca după 10 iunie şi întreaga perioadă care va decurge să fie pentru ei un element de fixare, de stabilizare în nişte premize, care să fie mai eficiente la capitolul muncă, mai avantajoase la capitolul parteneriat, mai convingătoare cu privire la carieră, imagine şi nume.
Deocamdată săptămâna este stresantă şi, cum spuneam, încărcată de provocări şi surse de conflict la tot pasul. Singurul lucru bun în toată povestea asta este că toate aceste provocări, deşi sunt reale şi sunt venite în cascadă şi vin din mai multe direcţii, vor trece foarte repede, aşa cum trece o jerbă de scântei, nişte artificii, vor trece repede, se vor epuiza, vor arde şi vor consuma motivul însuşi, va rămâne, cum spuneam, zgura sau cenusa, sau amintirea neplăcută, dar va trece şi aceea. Elementele importante pentru aceşti nativi urmează să se declanşeze abia în a doua parte a lunii iunie şi apoi în luna iulie.

Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid