sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Fecioara 3-9 Iunie 2012


FECIOARĂ
Intensă, importantă, fundamentală, decisivă, esenţială sau memorabilă poate să fie săptămâna viitoare pentru cei care s-au născut în zodia Fecioarei. Chiar dacă unii vor depăşi acest moment cu nonşalanţă, cu indiferenţă sau poate chiar cu plictis şi enervare, zicând „bine că a trecut şi Luna asta plină, bine că a trecut şi această eclipsă şi nu mi s-a întâmplat nimic”.
Sau, alţii chiar vor fi intrigaţi, zicând „chiar să nu mi se întâmple mie nimic? Ia uită-te! Păi, la ce a mai fost eclipsă şi la ce a mai fost acest tranzit, dacă eu nu benficiez de nimic”? Zice-ţi mersi că nu aveţi de tras de pe urma acestei eclipse. Ea se aşează, în principal, pe Casa a X-a şi Casa a IV-a, unde aspectul de Lună plină constituit din Soare în Gemeni şi Lună în Săgetător nu face decât să arunce în stânga şi în dreapta cuadraturi chiar spre semnul dumneavoastră zodiacal, Fecioară, apoi spre Peşti, Casa a VII-a, şi evident să fundamenteze nişte opoziţii care nu sunt chiar aşa de uşor de îndurat. Cei care nu sunt luaţi în colimatorul acestui vortex astral să zică mersi, să se ducă la biserică să dea acatist şi să zică „Doamne, bun eşti că m-ai lăsat în pace şi m-ai protejat”.
Atenţie, de la 9 iunie încolo, pentru toţi nativii, cu privire la o chestiune de crez, conştiinţă, dacă au funcţii publice, dacă sunt activi, dacă s-au băgat în tot felul de treburi de pe urma cărora există comentarii, anchete, evaluare, imagine publică, totul este distorsionat, complicat şi nu ştiu cum se face că totul se sparge în capul celor născuţi în zodia Fecioarei. Aceştia au de tras de pe urma unor activităţi, iniţiative, care sunt considerate sau apreciate, sau catalogate de unele grupuri ca fiind greşite, lipsite de temei, vicioase, vulnerabile sau doveditoare de incompetenţă, de rea credinţă ori de partizanat.
O serie de persoane, mai ales dacă este vorba de politică, ideologie, economie, filosofie, impact public, pot să fie bine de tot zdruncinate de tranzitul acesta astral. El se conturează odată cu zilele de 8, 9 iunie, perioadă pe care noi o analizăm acum în cadrul acestei emisiuni, dar şi după 9 iunie, răstimp care va fi şi mai clar, şi mai categoric, şi mai concentrat, şi care va face obiectul unei analize mai detaliate în emisiunea care se va difuza săptămâna viitoare, pentru că va privi un răstimp dedicat acelei analize.
Deocamdată este bine ca oamenii să fie circumspecţi, pregătiţi şi să aibă contraargumentele necesare. După 7 iunie, Mercur va intra într-un semn care nu va strânge prieteni, simpatie sau nu va chema ajutorul de partea lor.
Chiar dacă va intra în Casa a XI-a, Mercur mai mult aduce vag schimb de idei, de impresii, dar, atenţie, şi imposibilitatea de a se înţelege cu cineva, ca şi cum un nativ din Fecioară sună, la capătul celălalt al telefonului cineva răspunde, dar dialogul este stingher, trunchiat, crispat, limitat, morocănos, aşa încât nu beneficiază de nimic de pe urma acestei întâlniri sau al acestei conversaţii.
E bine să nu se bazeze de acum încolo nişte săptămâni pe cei care se pot numi sau au fost consideraţi prieteni şi apropiaţi. Săptămâna le mai aduce acestor persoane probleme importante legate de străinătate, un domiciliu în străinătate, o călătorie, o experienţă, o afacere, o relaţie personală, bani, probleme de sănătate, de carieră, tot ceea ce ţine de comunicare. Cei care au apucat să călătorească, cei care au o relaţie stabilă sau importantă, sau pentru care străinătatea reprezintă un fapt esenţial în întreaga lor existenţă, este pus pe tapet într-un chip destul de complicat şi destul de vulnerabil.
Este, totuşi, o eclipsă care scoate la lumină, chit că e eclipsă, ăsta este rolul ei, să scoată în evidenţă lucruri care au fost ascunse. De altfel, ştiţi că ori de câte ori este eclipsă astronomii se bucură, pentru că în acele momente, datorită unor fenomene cereşti evidente, se pot vedea cu ochiul liber sau cu ajutorul telescopului fenomene optice şi realităţi cosmice pe care altfel nu le-ar putea vedea.
Cam la fel se întâmplă şi pentru aceşti nativi din zodia Fecioarei. Aşadar, se poate spune că sfârşitul săptămânii care vine începe să îi pună în prim-plan şi să-i pregătească pentru evenimente esenţiale. În sfârşit, ar mai trebui să se gândească, să se pregătească sufleteşte pentru o perioadă de lungi evenimente, provocări şi praguri de trecere, praguri înţelese şi la nivel psihic, şi la nivel ezoteric, dar şi la nivel social concret, după 11 iunie când Jupiter va intra în Casa a X-a şi va opera triaje majore, va aplica note la purtare şi calificative pentru întreaga suflare din zodia Fecioarei.

Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid