sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Berbec 3-9 Iunie 2012


Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului toate elementele care s-au constituit, s-au întrevăzut, s-au configurat în ultimele două săptămâni ating apogeul în perioada cuprinsă între 3 şi 9 iunie.
Multe elemente vin să aducă un accent special pe Casa comunicării, al dialogului, al schimbului de idei, dar şi într-o relaţie cu străinătatea. Nu toţi Berbecii au o implicare directă sau o miză undeva dincolo de graniţele ţării. Într-o logică firească a lucrurilor, un procent, poate important, de nativi din acest semn zodiacal muncesc, activează în străinătate, au relaţii parteneriale, cooperează sau sunt legaţi, determinaţi de un contract, de un proiect, de un demers personal, fie şi doar în ipostaza unor relaţii de rudenie, prietenie sau relaţii comerciale ori turistice şi tot se pune problema străinătăţii.
Mai importante sunt însă relaţiile care ţin de domeniul muncii, pentru că întreaga săptămână Casa muncii va fi lezată de Soare, de Luna plină, de eclipsă, de trecerea planetei Venus peste Soare şi toate ca un făcut la grad perfect. De aceea, unii dintre Berbeci, dacă au apucat să intre în conflict cu instituţii şi persoane în acest an sau poate chiar în anul 2011, se poate anticipa o etapă importantă. Se pun premizele unor decizii, unor tranşări, unor delimitări de faptele lor, de idei şi intenţii.
Nu sunt prea multe consecinţe juridice, dar există un impact, o determinare sau o condiţionare care priveşte munca propriu-zis. Nu sunt indicate drumurile, călătoriile, excursiile şi deplasările aproape în niciun fel de scop. Ar fi bine să fie limitate şi evitate, în cel mai bun caz, tot felul de situaţii în care un nativ născut în zodia Berbecului ar trebui să se afle în seara zilei de 3 iunie, întreaga zi de 4 iunie şi apoi pe 8 şi pe 9 iunie departe de casă sau nu în apropierea casei.
Aşadar, sunt mai puţin profitabile chiar şi plimbările, chiar şi drumurile scurte, deplasările şi călătoriile ori excursiile cu dorinţa de a se izola de conflicte, de a atenua stresul, de a se reechilibra, de a uita de o serie de detalii conflictuale din existenţa lor.
Săptămâna le aduce probleme care presupun o conduită exemplară, o accentuată raţionalizare a tuturor demersurilor. Să-şi drămuiască efortul, să-şi drămuiască cheltuielile, să-şi drămuiască participările, să-şi drămuiască chiar transferul de informaţii. De aceea am spus raţionalizare, în sensul de limitare, restricţionare.
Pe de altă parte, o serie de persoane născute în acelaşi semn zodiacal trebuie să ţină cont de faptul că odată cu ziua de 7 iunie planeta Mercur începe să le atragă atenţia că este bine să acorde o atenţie deosebită casei, domiciliului, gospodăriei, locuinţei, problemelor casnice, detaliilor locative, relaţiilor de familie şi, într-o altă logică şi într-o altă idee, ar trebui să fie atenţi la tot ceea ce presupune construcţie personală bazată pe educaţia de familie, moştenire, tradiţie, transmitere de obiceiuri, cutume şi tot felul de elemente care alcătuiesc o ordine ce se raportează la bunici, la părinţi, la strămoşi.
Sfârşitul săptămânii aduce chiar un trigon între Neptun şi Mercur, două planete profund inegale, una lentă, grea de destin, de conştiinţă, mai tulbure, şi una micuţă, rapidă, personală şi cu un impact care merge de la câteva ore la câteva zile.
Cu toate acestea, între Neptun şi Mercur, cel puţin pentru Berbeci, se poate pune problema unei treziri a conştiinţei, unei reveniri la anume direcţii, ipostaze sau ipoteze de gând şi faptă care să-i reabiliteze, ca şi cum şi-ar aduce aminte de ceva, ca şi cum ar înnoda trecul, ca şi cum ar reveni, o întoarcere cam vinovată, aşa în genunchi, la modalităţi de viaţă, de lucru, de dialog, la convenţii familiale şi sociale care să-i transforme în nişte fiinţe integrate bine, nu doar în prezent, cât şi în trecut. Pentru foarte mulţi dintre Berbeci trecutul reprezintă o povară. Este un sac prea greu de dus, este un element care îi încurcă, zic ei, cred ei.
Dar acesta este un moment în care îşi vor da seama că lepădând prea mult din trecut au început să fie singurei şi golaşi, au început să fie mai puţin dotaţi cu certitudine şi protecţie sau cu siguranţa lucrurilor verificate ori cu un fel de zestre pe care au depreciat-o, au ignorat-o, au persiflat-o sau pe care au abandonat-o în mijlocul drumului. E o lecţie necesară pentru o serie de persoane.
În sfârşit, să ne gândim şi la alte detalii de viaţă de fiecare zi pentru cei care doresc mai ales să vadă ceea ce li se poate întâmpla, fără prea multă filosofie. Într-o astfel de situaţie îndemnăm spre cumpătare şi spre veghe asupra stării de sănătate, cu precizarea că multe lucruri vor face rău organismului dacă sunt bazate pe o cădere în derizoriu, în precar, în insignifiant.
Oameni care lungesc prea mult vorba, petrec prea mult cu nişte prieteni, mai ales dacă e vorba de vin, se dedau unor plăceri care nici măcar nu sunt neapărat ale trupului. Sunt nişte plăceri haotice, dezordonate, destructurante care aduc oboseală, pierdere de energie, consum fizic, pierderea nopţilor, incapacitate de recuperare, dezordine fizică şi psihică, degringoladă fiziologică şi, mai ales, tulburare la nivelul metabolismului.
Unii dintre nativii născuţi în acest semn zodiacal pot să înceapă să aibă probleme de conştiinţă odată cu ziua de 9 iunie şi, ulterior, pe 10 şi pe 11 iunie se pot simţi vinovaţi faţă de ei înşişi, în primul rând, şi bine ar face să se simtă aşa pentru că vor fi obligaţi să ia şi deciziile necesare de rigoare. Până atunci, însă, este posibil să facă o serie de excese.
Zile în care aceste excese sunt posibile, 7 şi 8 iunie, de aceea pentru aceşti nativi, mai ales dacă au apucat să se căptuşească cu câteva sensibilităţi organice,  nu le spun neapărat boli, sau nici mici suferinţe trupeşti, acestea se pot accentua.
Ziua de 4 iunie este periculoasă în mod special, aşa cum am spus şi la începutul acestei analize, la capitolul drumuri, circulaţie, discuţii, exprimare, afirmaţii şi examene.


Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid