sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Taur 3-9 Iunie 2012

Cei care s-au născut în zodia Taurului ar trebui să se bucure de ultimele raze ale planetei Jupiter, care se mai află până pe 11 iunie în segmentul lor natal.
În perioada cuprinsă între 3 şi 9 iunie Jupiter se va afla la gradul 29 şi nişte minute, chiar dacă nu a înceiat şederea în acest semn zodiacal, mai poate aduce o mână de ajutor cu şansă, o stabilizare, o intrare în normalitate, un beneficiu, o idee salutară, o situaţie favorabilă, o conjunctură avantajoasă sau cel puţin, teoretic, aşa ar trebui să fie. Luna plină şi eclipsa de Lună, fie ea şi parţială, este legată de regimul banilor, care va suferi o modificare, o reaşezare sau, metaforic vorbind, chiar o eclipsă.

Începând cu 7 iunie, planeta Mercur le dă acestor nativi o destul de mare incapacitate de a vorbi, de a se apăra, de a explica, de a cere, de a pretinde, de a dialoga, de a răspunde unor provocări, acuzaţii, de a explica sau de a susţine examene unde este nevoie să facă dovada performanţei, pregătirii, acumulării de cunoştiinţe, volumului mare de noţiuni, abilităţilor tehnice.
Toate acestea sunt în criză şi cu cât vom depăşi, chiar, 9 iunie această situaţie va fi tot mai critică. Deocamdată, combinaţia după 7 iunie le dă nativilor din Taur impsibilitatea de vorbi, situaţii perturbate de trac, de o stare psihică inhibantă, de nemulţumire, de stres, de frică sau chiar de necunoaştere.
Este ceea ce se cheamă a rămâne fără cuvinte, a rămâne fără replică. Întreaga situaţie nu este deloc bună pentru cei care susţin în această perioadă examene, probe orale. Relativ mediocru este aspectul pentru cei care susţin probe scrise. Este bună secvenţial pentru o serie de persoane care reuşesc să depăşească prin construcţie personală această etapă de stres şi care pot să valorifice secvenţial câte ceva din ceea ce este bun în acest tranzit, şi anume să facă faţă unor examinări şi evaluări doar în ceea ce priveşte o chestiune de memorizare, de acumulare de cifre, date, nume seci, fără nevoia de interpretare, de evaluare, deci fără nevoia de a străluci.
De asemenea, mai sunt bune aceste tranzite pentru toţi cei care elaborează în tăcere o serie de documente scrise, fac memorii sau care buchisesc pe o carte ori zăbovesc pe un manuscris în dorinţa lor de a şlefui, de a ajunge la nivelul detaliului la performanţă. Pentru cei care au probleme legate de locul de muncă, Saturn este retrograd, Saturn, deocamdată, săptămâna aceasta nu le aduce maximum de necaz, de supărare sau delimitare, aceste lucruri se vor petrece după 10-15 iunie, când Soarele va realiza o relaţie cu Saturn care va presupune încheiere de etapă şi deschidere, debut al unei noi etape, un fel de despărţire a apelor.
Săptămâna le aduce unora dintre nativi o stare critică legată de contextul astrologic al perioadei cuprinse între 3 iunie şi dimineaţa zilei de 4 iunie, când pot să fie încărcaţi de nemulţumire, de stres, de revoltă, de furie poate chiar şi, în sfârşit, este vorba de ziua de 9 iunie când Luna în Vărsător îi transformă în nişte fiinţe revoltate, volubile în ciuda tranzitului despre care tocmai am vorbit, da o volubilitate contraproductivă tocmai din cauza aceluiaşi aspect astrologic, cel care inhibă capacitatea de exprimare şi care trăieşte acum provocările pe care nu prea poate să le controleze ale unei Luni în Vărsător.
Aşadar, deşi ştiu că trebuie să tacă, vor vorbi, mai ales când nu trebuie, vor spune mai ales ce nu trebuie, se vor manifesta într-un chip, evident, este legat de societate, imagine, public, vizibilitate, într-un fel care nu le aduce niciun câştig, niciun beneficiu, nu realizează niciun fel de notă bună sau de punct câştigat în niciun fel de conflict.

Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid