sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Sagetator 3-9 Iunie 2012


SĂGETĂTOR
Săgetătorii au de parcurs un moment esenţial. Ziua de 4 iunie este un moment important care se petrece o singură dată peste an, şi anume Luna plină în Săgetător. Este Luna lor plină, este un fenomen care îi marchează, pune un accent existenţial care trebuie luat în calcul, mai ales trebuie identificat în masa mare, în noianul mare de evenimente, sugestii şi provocări, ceea ce aduce momentul de Lună plină, dublat în această săptămână şi o fază de eclipsă de Lună parţială, este interesant pentru Săgetători pentru că scoate în evidenţă elementele pe care ei trebuie să le ia în calcul, pe care trebuie să le rezolve, care le şubrezesc o serie de decizii sau care, dimpotrivă, le cimentează o serie de determinări şi implicări.
Casa a VII-a, evident, unde este Soarele şi unde până pe 7 iunie mai este şi Mercur, e importantă, e grea, e încărcată de evenimente. Pentru mulţi dintre Săgetători se pune problema unor discuţii cu privire la procese, conflicte, dispute, certuri, acuzaţii, reclamaţii, uneori pot să facă apel la un avocat, alteori se apără singuri.
Premizele unei împăcări sunt mediocre, premizele unei căderi la pace, a unei înţelegeri nu sunt 100% favorabile şi nici lesnicioase, dar ele trebuie să fie puse pe tapet, discutate, chiar dacă nu vor fi rezolvate în acest moment. Totuşi, audierile, în contextul unor anchete, depoziţiile, mărturiile în cadrul unor procese sunt viciate de stresul astral şi de încărcătura eclipsei şi de prezenţa unui Mercur care începe să complice lucrurile.
Mercur va trece pe 7 iunie în Casa banilor şi le va induce acestora o atitudine refractară şi restrictivă. Nu vor să cedeze, nu vor să dea banii pe care trebuie să-i dea, să-i plătească, nu vor să se despartă de bunuri, nu vor să facă niciun gest care ar presupune micşorarea unei averi sau împărţirea unei averi, sau delimitarea de o serie de participări, cum ar fi acţiuni, dividende, dantieme şi aşa mai departe.
Ceva îi împiedică, îi inhibă, îi revoltă, îi nemulţumeşte şi refuză să facă orice fel de gest, să încheie o tranzacţie, să-şi pună semnătura pe un act. Totul are o miză, dar şi o viză directă către casă, locuinţă, avere, familie, patrimoniu, gospodărie, moştenire, beneficiu de la alţii.
Intervin mai multe criterii. Unul este cel strict economic. Altul ţine de o anume judecată de valoare a momentul, altă cauză este provocată de prejudecăţile cu care un nativ din Săgetător este dotat. Are el impresia că aşa e mai bine, crede că într-un anume fel nu se cuvine şi ridică ori invocă tot felul de criterii juridice, morale sau de educaţie ori chestiuni strict personale, „aşa am promis, aşa am decis, trebuie să-mi respect cuvântul, eu nu obişnuiesc”, în fine, reguli mai mult autoimpuse.
Şi, în sfârşit, mai sunt nişte chestiuni care ies acum la iveală, poate pentru prima dată, sau ies la iveală pentru a doua, a treia oară într-o situaţie de criză în conduita unui Săgetător care pur şi simplu se identifică cu aceste bunuri, cu aceşti bani, cu aceste beneficii, cu întreaga activitate de îngrijire, de sporire şi de administrare a unei averi încât a făcut ţelul şi echilibrul vieţii sale. A-i lua acum ceva,  a-i cere, a-i pretinde este ca şi cum i-ai cere o bucată din propriul său corp, ca şi cum identitatea lui ar fi ştirbită. El îl consideră un fel de mutilare, de invalidare dacă ar ceda un anume bun, o cotă parte şi aşa mai departe.
De aici o criză de identitate şi o criză falsă, spunem noi, de raportare a unor valori personale la valorile materiale. Poate că momentul de Lună plină îi inflamează, poate că momentul de eclipsă le opturează într-un anume fel percepţiile.
Lucrurile par dilatate şi văzute într-o lumină stranie, adevărul este trunchiat, voalat, deformat sau transfigurat de aşa natură încât cu Săgetătorii nu prea poţi să discuţi în această săptămână, nici în cea viitoare, pentru că există nişte consecinţe, nişte urmări care merg încetul cu încetul spre risipire, dar ca să se risipească e nevoie să treacă aproximativ o săptămână. Aşadar, până pe 15 iunie lucrurile sunt destul de complicate. Apoi, atenţie, pentru aceşti nativi, ca şi pentru Gemeni, începe să funcţioneze într-un registru major o octavă dominantă, cea patronată de Jupiter, care pe 11 iunie va intra în Casa lor a VII-a.
Multe sunt consecinţele şi mare este impactul acestui tranzit care va dura un an de zile şi care va determina, vor nu vor, le convine nu le convine, le place nu le place, le e uşor sau le e greu, o transfigurare şi o transformare a personalităţii lor în totalitate, gânduri, mentalitate, educaţie, până la fiziologie şi sănătate, până la carieră şi fericire, până la relaţii personale şi avere, totul va fi pus în joc şi redimensionat de acest tranzit major.
Pregătiţi-vă sufleteşte, pregătiţi-vă spre o întărire morală, veţi avea nevoie din plin, vin vremuri mari, vin vremuri grele.

Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid