sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Capricorn 3-9 Iunie 2012


CAPRICORN
Cei care s-au născut în zodia Capricornului vor avea începând cu 7 iunie motiv de gândească şi să vorbească, să asculte şi să răspundă, să privească şi să decidă, să reacţioneze, să se implice, să participe, să facă figură de personaj activ şi nu de figurant în tot felul de ipostaze.
Sunt de luat în calcul discuţiile cu soţul şi soţia, discuţii pe chestiuni de patrimoniu şi de rezervă sau de lansare de risc financiar cu partenerii de afaceri. Mercur le va da de acum încolo, mai multe săptămâni, bătăi de cap, bătăi de inimă, pentru că vor trebui să gândească cam cu sufletul la gură, repede-repejor, o serie de măsuri menite să aducă o îmbunătăţire sau o rezolvare în viaţa de familie, în patrimoniul conjugal, în tot ceea ce înseamnă relaţie de afaceri sau într-un contract care începe să fie modificat. Se restricţionează, se limitează, se îngrădeşte ceva, o participare, un beneficiu, o activitate.
Apoi apar tot felul de elemente surpriză care vin într-o contradicţie profundă, unele lezează Casa patrimoniului şi a familiei, altele realizează imaginea publică şi socială. Sunt în continuare trei planete grele asociate de multe ori cu ipostaze neplăcute, dificile, unele chiar malefice, cum ar fi Saturn, Pluton şi Uranus pe Case decisive, Casa I a personalităţii, a IV-a şi a X-a.
Mercur vine acum, chiar dacă este o planetă mică şi chiar dacă din punctul de vedere al ponderii, al greutăţii este o disproporţie, Mercur vine şi activează toate aceste trei poziţii legate de Balanţă, Capricorn şi Berbec şi îi pune pe aceştia în ipostaze radicale, deloc confortabile şi care nu lasă loc de alternativă, de variantă sau de echivă.
Cât priveşte momentul de Lună plină, asociat cu faza de eclipsă, ea se aşează în principal pe domeniul muncii, al activităţii de fiecare zi, poate chiar şi al salarizării, cu tot felul de evenimente care mai de care mai complicate, mai în cascadă, mai stranii, mai surprinzătoare, mai publice, mai vizibile şi aducătoare de nu neapărat necaz, cât de îngrijorare.
Mentalul este apăsat, preocupările au o ţintă uneori juridică, alteori economică, dar de cele mai puţine ori consecinţele sunt într-o astfel de direcţie. Spun asta pentru că, în săptămânile următoare, consecinţele vor fi de o natură modificată prin intrarea planetei Jupiter în această Casă a VI-a. Prin urmare, ceea ce declanşează acum această fază de Lună plină va fi dezvoltat timp de un an de zile şi într-un an de zile multe vor fi ipostazele.
Putem vorbi de un periplu astrologic pe care îl va creea şi îl va patrona Jupiter odată intrat în Gemeni pentru aceşti nativi. Sigur că ar trebui să ia aminte la tot ceea ce priveşte activitatea profesională, relaţiile cu şefii, subalternii, cu patronii, cu subordonaţii sau cu tot ceea ce reprezintă un factor de stres şi un atentat la un contract de muncă.
Pentru unii vine elementul surpriză, pentru alţii, chiar dacă surpriza, să spunem, e deja conţinută ca o presimţire în mentalul lor, în forul lor de idei şi gânduri, ea se va contura şi se va metamorfoza într-un chip aiuritor încât ar trebui să se înarmeze cu înţelepciune, răbdare şi cu planuri, planul B, planul C, planul D şi să nu se oprească la litera D pentru că este bine să facă mai multe planuri, viaţa le va pune tot felul de piedici de aşa natură încât fiecare plan va deveni caduc şi inoperabil şi vor fi obligaţi din mers să se adapteze şi să recurgă la planul următor, care la rândul lui nu va mai fi util şi care va deveni un fel de piatră de moară legată de picioarele lor de care vor trebui să se debaraseze şi să apeleze la planul C.
Aşadar, săptămâna care vine este un soi de avampremieră pentru ceea ce va reprezenta un stil de viaţă de acum încolo timp de aproximativ 12 luni.

Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid