sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Varsator 3-9 Iunie 2012


VĂRSĂTOR
Pentru cei care s-au născut în Vărsător prea multe lucruri noi faţă de ultimele două-trei săptămâni nu putem adăuga în contextul previziunii noastre astrologice efectuate pentru perioada cuprinsă între 3 şi 9 iunie. Aceeaşi încărcătură majoră care se manifestă, se revarsă asupra Casei a V-a, cea cu creativitatea, cu talentul, cu abilităţile, cu performanţa.Sau, dacă vreţi, între-o altă perspectivă, se revarsă asupra sentimentelor, sufletului şi inimii. Vorbeam despre dorinţă de cunoaştere, despre aventură, despre poveşti de dragoste, vorbeam despre Vărsătorii, mai ales bărbaţi, care vor să se cunoască pe sine prin intermediul femeilor care au puterea de a scoate din străfundurile fiinţei lor adevăruri necunoscute, adevăruri de care uneori se temeau, adevăruri de care erau conştienţi şi pe care acum vor să le vadă confirmate.
Vărsătorii vor să vadă dacă sunt puternici, dacă sunt fascinanţi, dacă sunt în stare să reziste în faţa unei tentaţii, cât şi cum sunt în stare să facă o serie de compromisuri. Este o elaborare de personalitate, un soi de inventar, vor să vadă dacă faţă de perioada tinereţii au îmbătrânit cumva, s-au blazat, s-au schimbat, dacă lucrurile mai funcţionează ca înainte şi unde s-au petrecut nişte elemente care ţin de o altă etapă de vârstă, dacă au intrat într-un nou registru.
Această formă de autocunoaştere prin viaţă sentimentală, prin aventură, prin parteneriat, prin sondarea sufletului celuilalt pentru a găsi acolo rezonanţe şi ecouri ale propriei personalităţi şi ale propriilor trăiri sunt un fel de autocunoaştere specific celor care s-au născut în Vărsător, parcă mai pronunţat şi mai accentuat decât în cazul altor zodii. Uneori, Vărsătorilor le place să se autocontemple, le place să se cerceteze ca şi cum ar fi un material didactic. Se depersonalizează, se înstrăinează, fac un pas din propria lor identitate înapoi şi încep cu luciditate, cu răceală, uneori chiar cu cinism să-şi dea note şi să se cântărească ori să se măsoare.
O astfel de ipostază patronată de Luna plină şi de eclipsă este posibil să le dea Vărsătorilor însă şi rezultate neconcludente, să-i transforme în nişte fiinţe care exagerează în minus sau în plus. Unii vor avea tendinţa să îşi hipertrofieze calităţile, alţii să şi le subestimeze sau, dimpotrivă, să facă mult prea mult caz, o criză de personalitate, în faţa unor neîmpliniri, eşecuri sau ipostaze care lor nu le convin, deşi pe ceilalţi nu-i deranjează. Foarte orgolioşi, foarte vanitoşi cu propria persoană, cu propria poziţie în lume, viaţă şi societate, foarte exigenţi în relaţiile cu partenerii, exigenţi şi cu aceeia, pretenţioşi şi cu propria lor prestaţie, vor avea mereu impresia că sunt sub nivelul pe care ei şi l-ar dori, unul al excelenţei, al strălucirii, al dominării, al imposibilităţii de a fi egalat de cineva, ajuns din urmă.
De obicei Vărsătorii vor să fie primii şi ceea ce pe ei îi motivează acum, în principal mai ales pe cei tineri, este dorinţa de a fi performanţi, inegalabili şi de neuitat într-o relaţie afectivă. Vor să frângă inimi, vor să cucerească, vor să se instaureze definitiv în inima câteunei doamne, ca şi cum ar fi de neînlocuit.
Culmea este că, dacă doamna îl înlocuieşte, el nu va găsi explicaţiile fireşti şi logice pentru a se linişti, şi atunci, pe fondul acestui stres astral, va face o criză de personalitate, o criză de cunoaştere, neînţelegând esenţa, zic ei, a sufletului feminin, vor trage concluzii cvasifilosofice eronate şi concluzii care au o miză sexuală la fel de anapoda.
Este momentul în care se şi poate greşi din exces de zel şi dintr-un nivel de performanţă ridicat mult prea mult peste nivelul şi putinţa unui om de a trăi, de a simţi şi de a înţelege. De aici şi un acut sentiment al ratării pe care nu o dată Vărsătorii îl încearcă şi care acum îi provoacă pe ei să se aşeze în locuri sau la altitudini, sau pe baza unor criterii care nu au niciun fel de coerenţă. Exagerarea, dilatarea, percepţiile mai puţin justificate sau mai puţin metabolizate intelectual îi transformă pe aceştia în nişte fiinţe exigente, pretenţioase, dificile, exagerate şi uneori obositoare.
Părăsind însă aceste stări de spirit şi aceste trăiri interioare, trebuie să subliniem faptul că acest context astral nu le aduce la nivelul vieţii de fiecare zi niciun fel de alt impuls. Vor trăi ca şi în săptămânile anterioare fără prea multe motivaţii sau fără prea multe satisfacţii.
Elementul mic de modificare a unui statut personal poate să provină de la tranzitul planetei Mercur, care va intra în Casa muncii, dar asta nu înseamnă că vor munci mai mult, vizează şi un plan al sănătăţii care îi poate face pe unii oarecum grijulii, atenţie, spun grijulii, dar nu şi responsabili. Se îngrijorează că îi ţine în stânga, că îi doare în dreapta, dar nu fac nimic concret pentru a rezolva aceste probleme de sănătate.
După 9 iunie, adică după ultima zi a răstimpului pe care îl analizăm, ulterior pe 10, 11, 12 iunie vor avea probleme legate de salarizare, de bani, de plăţi, cu confuzii, întortocheli, încurcături şi neînţelegeri.

Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid