sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Leu 3-9 Iunie 2012


LEU
În ceea ce-i priveşte pe nativii din zodia leului, contextul astral al săptămânii viitoare se păstrează în parametrii care s-au constituit de două-trei săptămâni, care nu mai reprezintă o noutate pentru aceştia şi care nu face altceva decât să valorifice până la capăt tranzitul unor planete şi implicit consecinţele care decurg de aici dinspre Casa a XI-a a prietenilor.Poate că nu toţi Leii au avut o viaţă efervescentă şi poate că nu pentru toţi aceşti nativi prietenii au jucat un rol important. S-ar putea ca de acum încolo, pentru câteva zile, nişte detalii să fie percepute mai special, şi anume o solicitare deosebită, întâlnirea cu un om remarcabil, o surpriză, un eveniment, o discuţie, o informaţie necesară care să vină de la aceştia. Dar lucrurile sunt de rangul 2 la acest capitol, aşa încât şi Luna plină, şi eclipsa pot să treacă neobsevate pentru aceste persoane.
După 7 iunie Mercur intră în Casa a XII-a şi aduce interiorizare, dorinţă de însingurare, nu neapărat de înstrăinare, cât nevoia firească de a se proteja de forfota de fiecare zi, de enervările cotidiene şi de a medita asupra propriei persoane, asupra familiei sau asupra sănătăţii.
Preocupări legate de familie, amintiri şi o predispoziţie către tot ceea ce ţine de o grijă, o veghe asupra alimentaţiei, dietei, hranei, metabolismului, medicaţiei. Nu spun prin asta că se vor simţi rău, nici măcar nu spun că se pot acutiza o serie de suferinţe şi afecţiuni care au existat ori s-au instalat în trecut. Nu. Este vorba de poate un strop de cochetărie, poate o dorinţă de a se însănătoşi, de a valorifica nişte săptămâni şi o perioadă în care, generoasă acum, natura le oferă mai mult decât miezul iernii, posibilitatea să-şi schimbe alimentaţia, să facă o cură de fructe, de legume, de zarzavaturi şi, în general, să-şi uşureze trupul de toxine, ceea ce, într-adevăr, este o intenţie, dar este şi o iniţiativă salutabilă.
Un ultim sfat care rezultă dintr-o analiză atentă asupra întregului context astral al săptămânii viitoare, nu intraţi în afaceri cu persoane necunoscute, nu începeţi să faceţi mici tranzacţii, să daţi bani, să împrumutaţi bani, să promiteţi bani, să avansaţi bani în vederea unei cumpărări, nu intraţi în parteneriate pe bază de entuziasm.
Lăsaţi toate aceste iniţiative să aibă loc să se concretizeze într-un alt moment. Acum totul stă sub semnul păcălelii, al perisabilului şi al forţării mâinii.

Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid