sâmbătă, 2 iunie 2012

Horoscop Urania Rac 3-9 Iunie 2012


Pentru cei care s-au născut în semnul Racului importantă începe să fie perioada care va curge cu fiecare zi după 7 iunie, când Mercur le va fi intrat în Casa I a personalităţii. Nu le modifică neapărat starea fizică, le modifică însă neapărat intelectul, mentalul, gândirea, reacţiile, percepţiile, capacitatea de a învăţa, de a înţelege, de a exprima, de a dialoga, de a se apăra, de a se justifica, de a aduce argumente, de a reacţiona adecvat. Aşa cum este destul de crispat tranzitul lui Mercur prin Rac, le aduce acestor nativi posibilitatea de a se afişa sau de a se afirma mai bine, de a face lucruri cu destul temei, cu noimă, cu logică sau lucrurile necesare.
Tot ceea ce ţine de această aventură astrologică, adică Luna plină şi eclipsa, şi trecerea planetei Venus peste Soare, pe cei născuţi în semnul Racului nu prea îi priveşte, se petrec toate aceste lucruri în principal într-o relaţie directă cu Casa a XII-a, aşa încât prea multe ei înşişi nu vor înţelege sau chiar nici nu vor percepe. Impactul pe care îl aduc aceste momente astronomice şi astrologice pentru ei are o singură consecinţă reală, majoră sau de luat în calcul, şi anume cea care priveşte Casa a III-a, unde o serie de persoane, mai ales cele tinere, adolescenţi sau încă tineri pot să o treacă cu oarece dificultate.
Este vorba de examene, de întregul proces de învăţare sau de pragul psihologic propriu-zis al depăşirii unei etape, al trecerii dintr-o situaţie, dintr-o stare, dintr-o ipostază într-alta, adică între a fi elev şi a pune punct unui proces de şcolarizare şi a deveni singur stăpân pe opţiunile tale., între a fi student şi a termina facultatea, între a termina o formă de perfecţionare şcolară, pedagogică, profesională şi momentul în care se trece la fapte, la muncă, la activitatea propriu-zisă. Este o schimbare de registru, ea se poate asocia cu maturizarea necesară.
Atenţie însă că pentru aceste persoane se mai pun câteva probleme, şi anume, mai ales după 8 iunie, pe 9, 10, 11 iunie încolo, începe să se contureze pentru aproximativ o săptămână o ipostază negativă provocată de prieteni. Aceştia cauzează tot felul de nefericiri. Aceştia provoacă încurcături, îi bagă în tot felul de situaţii vicioase sau neplăcute, tulburi pe cei născuţi în semnul Racului. Prietenii sunt de proastă calitate, complotează, îi trădează, profită, îi bază în ipostaze pe care ei nu le-au dorit şi de care chiar nu sunt vinovaţi, un fel de vinovăţie fără vină.
Sunt de luat în calcul pentru aceşti nativi şi toate relaţiile parteneriale care se vor da peste cap şi vor fi reevaluate, dar reevaluate aş zice cu mânie, cu supărare, într-un chip drastic după 10-12 iunie. Aceşti nativi trebuie să fie conştienţi de faptul că se îndreaptă spre un carusel de gesturi şi impusuri pe care vor fi obligaţi să le trăiască şi să le manifeste şi să şi le asume, pentru că există mai multe tipuri de Case şi de segmente de viaţă personală pe care vor trebui să le rezolve şi care sunt patronate de trei dintre planetele dificile, Uranus, Pluton şi Saturn pe Casele esenţiale IV, VII şi X.

Niciun comentariu:

Filmari & Foto evenimente festive

Photobucket

Chat Urania

Momentan indisponibil

Slabeste Rapid